Kunstuitleen Hof van Twente gaat weer open!

100

Tijd voor iets anders aan de muur!

Vanaf 11 juni kan het weer! De medewerkers van de Kunstuitleen Hof van Twente in de Bibliotheek in Goor zijn erg blij, dat ze u weer kunnen ontvangen om uw kunstwerk te ruilen; weliswaar alleen op afspraak, dit, om u en hun medewerkers te beschermen. De richtlijnen van het RIVM dienen te worden opgevolgd.

Op de website www.kustuitleenhofvantwente.nl kunt u een tijdsblok reserveren.

De openingstijden zijn:
vrijdag    –  16.00 tot 20.00 uur
Zaterdag –  10.30 tot 12.30 uur

Niet alleen corona speelde de Kunstuitleen parten, maar ook de verbouwing van de bibliotheek en de ombouw van de verdieping in het pand werkte vertraging in de hand.  Men hoopt, dat begin juni opgestart kan worden met het herinrichten van de Kunstuitleen, zodat u vanaf 11 juni weer gebruik kunt maken van het aanbod.

Kom vooral kijken en word lid van de Kunstuitleen Hof van Twente. Met zo’n 450 kunstwerken die de Kunstuitleen in beheer heeft  en  waarvan circa de helft is uitgeleend, kan iedereen een keuze maken!

Abonnee worden kan door inschrijving. Voor € 48,00 per jaar heeft u het hele jaar een kunstwerk in huis. U mag zo vaak ruilen als u wilt, maar om de roulatie te bevorderen is het wenselijk, dat u na zes maanden het kunstwerk komt omruilen.