Kunstmoment 2024: een Artistieke Sensatie

32

Beleef een Artistieke Sensatie bij Kunstmoment Diepenheim 2024! 

Sta op het punt van ontdekking, want vanaf 18 april onthult Diepenheim een kunstspektakel van ongekende proporties. Deze keer is het anders. Deze keer is het bijzonder. De organisatie heeft niet alleen kunst gecreëerd, maar een meeslepende ervaring gegoten in vormen en kleuren die de ziel raken.

Dwaal langs geheimzinnige fiets- en wandelroutes, waar verborgen juweeltjes van beeldhouwkunst en betoverende schilderijen wachten om ontdekt te worden. Maar te midden van dit alles, een verborgen parel wacht geduldig op jouw aandacht…

Betreed de mysterieuze galerie “De Duizendpoot” aan de Grotestraat 31 en bereid je voor op een ervaring die je zintuigen tart. Neem plaats op een uitgestrekte bank, staar naar een ogenschijnlijk lege muur en laat jezelf onderdompelen in het onverwachte.

Wat begint als een moment van verwarring, verandert al snel in een transcendente reis. Sluit je ogen, misschien neem je een slokje absint en open ze dan weer voor een onthulling die je adem beneemt.

Want achter die muur schuilt het werk van een titan in de grafische kunstwereld – Jaap Drupsteen. De visionair die onze Nederlandse bankbiljetten tot leven bracht, die de VPRO op de kaart zette en wiens ontwerpen het hart vormen van elke televisiekijker die zich afstemt op talkshows en Lubach. En nu, nu is het jouw kans om de magie van zijn creaties te ervaren, hier in de Duizendpoot.

De galerie is een heiligdom gewijd aan zijn genialiteit, een uitnodiging om de diepten van zijn meesterschap te verkennen. Maar er is slechts één manier om de betovering te ontsluieren – door er zelf te zijn.

Dus kom. Stap binnen in de wereld van Jaap Drupsteen. Laat jezelf verliezen in de ongrijpbare schoonheid van zijn werk. Kunstmoment Diepenheim wacht op jou. Durf jij het aan?