Kunstkantine tijdens Kunstmoment Diepenheim

337

De Kunstkantine en Erve de Bakker slaan de (horeca)handen ineen tijdens Kunstmoment Diepenheim.
Mar runt al weer 5 jaar B&B Erve de Bakker en sinds een aantal maanden de voormalige B&B de Ziel nu groepsaccommodatie de Pastorale geheten.
Evan was eigenaar van verschillende Haarlemse horecazaken én is kunstenaar. De twee werkte al vaker samen in de horeca en nu Evan zijn schilderijen exposeert tijdens Kunstmoment Diepenheim ontstond het idee om in de weekenden een kunstkantine te openen. En dat uit zich in kunst, koffie , lunch en fijne versnaperingen op een fantastische locatie op het landgoed Westerflier.
Kunstenaar Evan Schomaker zal zijn schilderijen tentoonstellen en Sophia de Vries heeft haar keramiek uitgestald in de serre van boerderij Erve de Bakker. Op het erf is een koffie/theetuin gerealiseerd tijdens de twee weekenden ( vrijdag t/m zondag ) van dit evenement. Bij goede weersverwachtingen voor deze periode kunt u zich vanaf een week voor de start van Kunstmoment tevens inschrijven voor de Italiaanse diner avonden die dan plaats zullen vinden op de twee zaterdagen. Houd hiervoor de socials van De Kunstkantine in de gaten!
Locatie: Erve de Bakker, Lochemseweg 7 in Markelo (t/o de Viersprong)
Tijden: vrijdag 21 april t/m zondag 23 april van 11.00 tot 17.00 uur.
En vrijdag 28 april t/m zondag 30 april van 11.00 tot 17.00 uur.
Facebook: Erve de Bakker by Mar
Instagram: evan.schomaker en dekunstkantine