Kom terrassen bij Herberg de Pol

200

Waar we in de vorige editie van Deeps Nieuws vertelde dat we weer voorzichtig open zijn, zijn we heel blij met de versoepelingen rondom de maatregelen van het coronavirus en daarmee de opening van ons prachtige terras! En we hebben een smakelijk nieuwtje: we werken samen met een nieuwe huisbakker uit Diepenheim: Isabel Ramos! Sinds een jaar woonachtig in Diepenheim en bakken is haar lust en leven. Speciaal bij ons verkrijgbaar: overheerlijke appeltaart, brownies en een crunch met framboos. De eerste reacties zijn lovend en men zegt dat het heerlijk is! Dus neem even tijd op ons terras, hopelijk met een mooi zonnetje en onder het genot van een kop koffie of thee: laat de zomer maar komen! Ons terras is geopend en is er uiteraard ook een kleine kaart.

Buiten ons terras zijn de balie van Visit Hof van Twente en de bibliotheek geopend tussen 09.00 – 18.00 uur. Gedurende deze tijden kunnen ook boeken van Boekhandel Lovink gekocht worden.

Houd onze websites, FB, en Instagram in de gaten voor de laatste ontwikkelingen, nieuwe versoepelingen en start van het programma. Tot ziens in Herberg De Pol!