Kofferbak verkoop en Boeken/vinyl markt op het plein “onder de Platanen” in Diepenheim

135

Naast de gebruikelijke Heerlijcke Markt op de eerste zondag van de maand op het Ottenplein, zal de markt in juni en juli worden uitgebreid op het plein “Onder de Platanen”.
Op zondag 2 juni vindt er een kofferbak verkoop plaats op het plein “Onder de Platanen” van 11.00 tot 16.00 uur. Heeft u nog leuke spulletjes; gooi ze in uw auto en meld u aan.

Iedereen heeft wel spullen die te mooi zijn om weg te gooien en die vaak zeker de moeite waard zijn voor nog een ronde. Grijp nu uw kans en maak er een ander blij mee tijdens deze kofferbak verkoop.

Kofferbak verkoop
Tijdens deze kofferbak verkoop wordt het plein omgebouwd tot een gezellig plein en kunnen de bezoekers snuffelen tussen het ruime aanbod van de door u meegebrachte spullen die u vanuit uw auto verkoopt. Particulieren kunnen zich bij Marian Zwiers (beheerder@herbergdepol.nl) aanmelden voor een plek (à € 7,50 per dag).

Op zondag 7 juli vindt er een Boeken & Vinylmarkt plaats op het plein “onder de Platanen” in Diepenheim van 11.00 tot 16.00 uur. Aanbieders zijn o.a. Bibliotheek Hof van Twente, Boekhandel Lovink en heel veel anderen. Ook particulieren zijn van harte welkom.

De LP is de laatste tijd duidelijk bezig aan zijn come back. Steeds meer gouwe ouwe worden opnieuw geperst en ook nieuwe items verschijnen op LP. Voor de echte muziekliefhebbers is de LP nooit weg geweest. De beurs heeft een flink aanbod goede, leuke maar ook zeldzame exemplaren.

Boeken & Vinylmarkt
Tijdens deze boeken & vinylmarkt wordt het plein omgebouwd tot een marktplein en kunnen de bezoekers snuffelen tussen het ruime aanbod boeken van de Bibliotheek die jaarlijks verkocht wordt, de ramsj verkoop van Boekhandel Lovink uit Lochem en diverse aanbieders van vinyl. Particulieren kunnen zich bij Marian Zwiers aanmelden voor een plek (à € 10,00 per dag) om eigen boeken en/of platen te verkopen of een kraam (à € 27,50 per dag). Telefoonnummer 06-51467989 of per mail: beheerder@herbergdepol.nl