Kleurrijk in de Hof 2022

57

Uitnodiging aan alle verenigingen en organisaties in de Hof van Twente

De verbinding staat centraal   

Meer dan ooit zijn we eraan toe om elkaar weer te ontmoeten. Jong en oud, groot en klein, blond, grijs en  groen…. We willen elkaar weer zien, écht spreken en samen iets doen! Verhalen horen, fijne gesprekken aangaan, nieuwe culturen leren kennen, iets proeven waarvan we nog nooit gehoord hebben. Iets doen en ontdekken waarvan we geen idee hadden, het in ons te hebben. Herken je dat? En het leuke is….  daarvoor hoef je niet eens ver weg. Je vindt het allemaal hier in de Hof. In deze gemeente wonen 35.000 unieke mensen met ieder hun eigen voorkeuren, gewoonten en culturen. Van oer Hollands tot Koerdisch en van Marokkaans tot Soedanees… Het is tijd voor verbinding. En daarom organiseren we Kleurrijk in de Hof!

Gezelligheid, lekker eten en een goed gesprek

Op zaterdag 21 mei van 11.00 – 15.00 uur is in en rond ons gemeentehuis van alles te beleven. We bouwen een markt op het Hofplein met ruimte voor allerlei verenigingen en mensen die het leuk vinden om iets te laten zien, proeven of doen. Wij zorgen voor de kraampjes en faciliteiten als stroomvoorziening, licht en geluid. Er komt een springkussen en kindervermaak. Jullie zijn uitgenodigd om invulling te geven aan de ruimte met een lekkere kookworkshop, live muziek, dans, kunsten op straat en spelletjes om maar eens wat te noemen. Maar je mag ook schminken, haar vlechten, een oude ambacht uitvoeren of een modeshow opvoeren met couture uit allerlei landen. Staat jouw idee en activiteit er al bij?

Zorg dat je erbij bent en doe mee

Ter voorbereiding op deze mooie dag, organiseren we inspiratiebijeenkomsten. Ook als je nog geen idee hebt wat je als vereniging of club zou kunnen bijdragen, nodigen we je van harte uit om hier naartoe te komen. De inspiratiebijeenkomsten zijn op 14 februari, 23 maart en 21 april, vanaf 19.30 uur in de Klokkenkamp Goor.
Heb je nu al een leuk idee voor een activiteit; leg het aan ons voor per mail en licht het toe tijdens de inspiratiebijeenkomst. Meld je meteen aan via kleurrijkindehof@gmail.com. Dit kan nog tot 1 mei, maar liever horen we eerder al van jullie.

Nieuwkomers in de Hof nodigen we persoonlijk uit om op 21 mei naar Kleurrijk in de Hof te komen. We vertrouwen op een warm welkom voor hen en op veel mooie kennismakingsgesprekken. Kleurrijk in de Hof wordt georganiseerd door de werkgroep Dag van de Dialoog Goor in samenwerking met Vluchtelingenwerk Nederland, Gemeente Hof van Twente, Bibliotheek, Welzijnsorganisatie Salut en Protestantse Gemeente Goor (Hofkerk).

Wij ontmoeten je graag!

Namens genoemde organisaties

Wim de Jong