Kleur-je-puzzel-wedstrijd

53
HofMarketing roept kinderen én volwassenen op om kleurplaten over bijzondere plekken in de Hof, zo mooi mogelijk te maken. Dat mag ook digitaal. Met deze Kleur-je-puzzelwedstrijd vieren we dat Hof van Twente dit jaar 20 jaar bestaat. De winnaars worden begin november gekozen door een deskundige jury. Van de winnende kleurplaten wordt een echte puzzel gemaakt! De winnaars krijgen deze puzzel natuurlijk zelf cadeau. Alle creaties worden in november geëxposeerd op een mooie plek. Inleveren kan tot en met zondag 7 november.

Kijk op de website van Hofmarketing.nl en download daar de kleurplaat van jouw woonplaats, die je leuk vindt of haal vanaf dinsdag 26 oktober een kleurplaat af bij één van de VVV Informatiepunten of het gemeentehuis zodat je helemaal los kunt gaan. Hier kun je je eindresultaat ook inleveren. Digitaal aanleveren kan via info@hofmarketing.nl. Let op! Er is meer keuze in de tekeningen die je zelf kunt downloaden dan in de tekeningen die bij de VVV Informatiepunten beschikbaar zijn.

Let op: Lever in zonder vouwen!
Om er puzzels van te kunnen maken is het belangrijk om de kleurplaten zonder vouwen en niet gekreukeld ingeleverd worden. Schrijf je naam op de achterkant van de kleurplaat.

Adressen inleverlocaties:

  • Online via info@hofmarketing.nl
  • VVV Informatiepunt Markelo, Goorseweg 1, Markelo
  • VVV Informatiepunt Diepenheim, Raadhuisstraat 8, Diepenheim
  • VVV Informatiepunt Delden, Langestraat 19, Delden
  • Gemeentehuis, De Höfte 7, Goor
  • HofMarketing, D.J. Bunschotenstraat 14, Goor

20 jaar Hof van Twente is een initiatief van Gemeente Hof van Twente en HofMarketing.