Kledingbank Seine weer open

152
Stichting Doors Wide Open organiseert 4 keer per jaar een pop up store met gebruikte en nieuwe kleding die GRATIS verstrekt wordt aan de minima in de Hof van Twente.. De winkel is ook nu weer tijdelijk in het Proathuus in Goor en hangt vol met voorjaarskleding en schoenen. Via de gemeente, Salut, Voedselbank midden Twente en Doors Wide Open worden mensen uitgenodigd om te komen kijken.
Per persoon mogen gratis 4 artikelen worden uitgezocht. Vanaf het 5e artikel moet € 2 worden betaald. Overige publiek is ook welkom maar betaald de aangegeven prijs. De artikelen kosten maximaal € 10.
De winkel gaat open op donderdag 15 april en is dan een aantal weken op afspraak open op donderdag en vrijdag. Gezinnen die uitgenodigd worden om gratis te winkelen dienen hun uitnodiging mee te nemen. Heeft u voor 15 april geen uitnodiging ontvangen maar denkt u wel in aanmerking te komen dan kunt u deze aanvragen door te mailen naar stichtingdoorswideopen@gmail.com Een afspraak kan gemaakt worden via telefoon nummer 06-20539460.
De vrijwilligers werken ondertussen verder om de winkel weer op en top te maken met de ingebrachte kleding. Heeft u nog goede kleding over dan kunt u deze in het voorportaal van het Proathuus achterlaten. Ook de levensmiddelen inzameling voor Voedselbank Seine gaat gewoon door.