Kinderen reizen in oktober gratis met de bus en regionale trein

40

Dus ook in de herfstvakantie!

Lekker een dagje op pad met de kinderen in de herfstvakantie? Dennis (38) gaat er graag op uit met het OV: ‘’Voor de kinderen is reizen met het OV een hele belevenis. En ik vind het een stuk relaxter dan reizen met de auto. In de bus of trein heb ik rustig de tijd om met mijn dochters een spelletje te spelen of gezellig te kletsen. En met de actie ‘Kinderen reizen gratis’ mogen ze nu gratis met mij mee!’’

Ervaar het OV komt deze herfst opnieuw met de actie ‘Kinderen reizen gratis’. Van 1 tot en met 31 oktober reizen kinderen gratis mee in bussen en regionale treinen in Gelderland, Overijssel en Flevoland (behalve Almere en Lelystad). Per betalende passagier van 18 jaar of ouder mogen er maximaal drie kinderen (t/m 11 jaar) gratis meereizen op één ticket.

Bestel je gratis e-ticket
Het gratis e-ticket is vanaf 1 oktober online verkrijgbaar via www.ervaarhetov.nl of de Ervaar het OV-app. Het e-ticket is van maandag t/m vrijdag geldig na 9.00 uur en in het weekend de hele dag. Het e-ticket is gedurende de actieperiode onbeperkt te bestellen.

Over Ervaar het OV
Ervaar het OV biedt regelmatig voordelige acties voor het openbaar vervoer. Wil je op de hoogte blijven van alle acties, aanbiedingen en handige OV-abonnementen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief. Zo ontvang je onze mooie acties als eerste in je mailbox! Meld je aan via www.ervaarhetov.nl/nieuwsbrief.