Kidsrun en Kastelenloop Zaterdag 13 mei vanaf Herberg de Pol

19

Kidsrun

Dit jaar wordt voor de 6e keer de Kidsrun en 8e keer de Kastelenloop georganiseerd.

Op zaterdag 13 mei kunnen de lopers weer hun hart ophalen in de straten en wegen in en rondom ons Stedeke en genieten van ons prachtige buitengebied.

Start en Finish zijn dit jaar weer bij CultuurCentrum Herberg de Pol, hoek Raadhuisstraat-Hagen.

Voor de Kids is het de 1e keer dat we ook hier starten. Het rondje voor de kids is: Hagen, rechtsaf Raadhuisstraat- rechtsaf Ruimersdijk-rechtsaf Wolbertusstraat-rechstaf Kuimgaarden-rechtsaf Hagen.

In 2022 verschenen er maar liefst 173 kinderen, verdeeld over 8 groepen, aan de start. Het was een mooi spektakel met voor alle deelnemers: een echt startnummer, een chip voor de tijdwaarneming en na afloop altijd een medaille en een tegoedbon voor een ijsje bij Cafetaria Uit de Kunst.

Alle basisschoolleerlingen in Hof van Twente worden uitgenodigd om weer mee te doen, maar natuurlijk ook de kinderen die buiten de Hof naar hun basisschool gaan zijn welkom. Flyers met meer info worden weer uitgedeeld na de Paasdagen op de scholen door onze Buurtsportcoaches.

Voor meer info en inschrijvingen zie onze website: www.kastelenloopdiepenheim.nl

Kastelenloop

Ook de inschrijvingen voor de Kastelenloop staan inmiddels al weer een tijdje open. We zien dat er nu 6 weken voor aanvang al meer inschrijvingen zijn dan vorig jaar op dit tijdstip. Om de 2 weken zijn er op zaterdagmorgen oefenlopen. Ook hier is veel belangstelling voor. Voor meer info: zie www.kastelenloopdiepenheim.nl

Zaterdag 13 mei belooft weer een mooi hardloopevenement te worden. Op de middag, avond tijdens en na de Lopen maken we gebruik van het gezellige buitenterras van Herberg de Pol. Gezorgd wordt er voor de inwendige mens en een stukje leuke muziek.

De starttijden voor zaterdag 13 mei zijn: Kidsrun: 14.30 uur. Kastelenloop: 18.30 uur.

En ook de supporters nodigen we hiermee van harte uit om te komen kijken en aan te moedigen!

De Organisatie