Kidsrun en Kastelenloop Diepenheim zaterdag 14 mei

35

De Kidsrun en Kastelenloop kunnen dit jaar weer doorgaan. Veel lopers hebben zich al weer aangemeld, maar de inschrijving staat nog open tot 8 mei.

Alle kinderen van de basisscholen in Hof van Twente krijgen door medewerking van de Buurtsportcoaches een flyer uitgereikt waarmee ouders hun kind(eren) voor € 2,50 kunnen inschrijven. Ook kinderen van buiten de Hof van Twente kunnen zich uiteraard inschrijven.

De start van de KIDSRUN is op zaterdagmiddag 14 mei 2022 vanaf 14.30 uur. (schema groepen, zie de website)

Start en finish is bij Cafetaria Lunchroom “Uit de Kunst” aan de Grotestraat midden in Diepenheim.

Al naar gelang hun leeftijd zullen de kinderen 1, 2 of 3 rondjes van 550 meter in het centrum van Diepenheim afleggen. De kinderen worden ter plekke begeleid door de organisatie.

Na afloop ontvangt ieder kind een medaille en een kleine verrassing.

Inschrijving is alleen mogelijk bij voor-inschrijving dus niet op de dag zelf. De inschrijving wordt gesloten op zondag 8 mei.

Voor volwassenen wordt de halve marathon (21,1 kilometer) oftewel de Kastelenloop weer een mooie uitdaging. Een prachtige route over de Diepenheimse landgoederen, verdeeld over 3 rondes waarbij de lopers steeds weer het centrum nabij Herberg de Pol aan de Raadhuisstraat aan doen of gaan wisselen. De afstand kan als individuele hardloper worden afgelegd, maar ook als estafette met teams van twee of drie hardlopers. De verdeling van de rondes is 5, 7 en 9 kilometer.

De start van de KASTELENLOOP is op zaterdagavond 14 mei om 18.30 uur. Start en finish is bij Cultuurcentrum “Herberg De Pol”.

‘s Avonds treedt na de prijsuitreiking op het Ottenplein bij “Herberg de Pol” de populaire lokale band Skandal op.

Inschrijving is alleen mogelijk bij voor-inschrijving. De inschrijving wordt gesloten op zondag 8 mei of eerder, als de limiet van het aantal deelnemers is bereikt: 350 individuele lopers en 150 teams.

Inschrijven en meer informatie: www.kastelenloopdiepenheim.nl