Kidsrun Diepenheim geweldig evenement!

139

Weer meer kids aan de Start bij Kidsrun Diepenheim

Voor de 3e keer werd op zaterdag 6 april onder ideale weersomstandigheden, niet te koud of te warm, de Kidsrun georganiseerd door Stichting Herdenkingen en Manifestaties Diepenheim in samenwerking met Atletiekvereniging AV Goor.
Waren het er vorig jaar nog 225, nu bijna 260, die aan de start verschenen. Met kinderen uit natuurlijk Diepenheim, maar ook uit de omliggende plaatsen Goor, Hengevelde, Markelo, Delden, Bentelo en Ambt Delden, was er volop deelname. En we zagen zelfs kids uit Lochem en Gelselaar naar de finish snellen. Het waren allemaal enthousiastelingen, die hollend, dravend, rennend, heel soms buitelend hun ronde of rondes liepen. Groepen 1 tot met 4: 1 ronde van 500 meter. Groepen 5 en 6 gingen voor 2 rondes en tot slot de groepen 7 en 8 die er zelfs 3 moesten.

De start was ter hoogte van Cafetaria/Lunchroom Uit de Kunst en vanaf daar ging het richting het Plein onder de Platanen, linksaf het Looiersplantsoen op, weer linksaf bij OBS Stedeke en daarna bij de Hagen nog 2x linksaf om weer terug te keren bij de grote Start/Finishboog beschikbaar gesteld door hoofdsponsor Sportschoenenadviescentrum Step One uit Borne.
De kinderen krijgen een echt startnummer voor op hun shirt en een chip aan de schoen, zodat ze later precies kunnen zien hoe hard ze gelopen hebben. Kijk hiervoor naar www.uitslagen.nl onder Kastelenloop. Ook verschijnen hier de foto’s.
Hier ziet u ook wie er per groep gewonnen hebben. De nummers 1 tot en met 3 werden door een echte Paashaas, even ontsnapt bij sponsor Kledingverhuur Diepenheim, gehuldigd op het erepodium en kregen een mooie grote bronzen, zilveren of gouden medaille. Er waren sowieso voor alle kids herinneringsmedailles en een gratis ijsje van de andere hoofdsponsor Uit de Kunst.

Kortom het was weer een geslaagd evenement. De organisatie was dan ook dik tevreden.
Mede dankzij blije kindergezichten en complimentvolle reacties van de toeschouwers. En een tomeloze inzet van vele vrijwilligers, verkeersregelaars, mensen van de verzorging, techniek, opbouw en catering. Tot slot vele sponsoren die het evenement een warm hart toedragen.