Opnieuw Kerstkind Lichtroute in Diepenheim

186

Voor het derde achtereenvolgende jaar wordt op zaterdag 16 december aanvang 19:00 uur de Kerstkind Lichtroute Diepenheim georganiseerd.

Dit jaar zal de reis gaan langs de idyllische paden rondom Kasteel Warmelo. In een sprookjesachtige ambiance en in een prachtig verlichte setting kunt u de Kerstkind Lichtroute beleven. De start is bij de Molenaarshof. Laat u verassen door alles wat er gebeurt onderweg naar de kerststal, met als slot een prachtige muzikale afsluiting door lokale jeugdige musici in onze eigen Johanneskerk. De Route is ongeveer 1,5 kilometer. Zoals gebruikelijk wacht er voor de kleintjes onder ons een leuke verassing in de kerk en is er wat lekkers te drinken.
Er worden 3 workshops gehouden, waaronder dit jaar ook een workshop op OBS Stedeke op 11 december om 15:15 uur, direct na schooltijd, met medewerking van kunstenares Martha van Schaik en Juf de Lat.
Ook nieuw dit jaar is dat wij pendelbusjes inschakelen om de ouderen van Diepenheim (die slecht ter been zijn of in rolstoel zitten) naar Kasteel Warmelo te brengen, waar ze binnen kunnen zitten om de lichtjes optocht voorbij te zien trekken op weg naar de kerststal. Ouderen die hier gebruik van willen maken moeten zich verzamelen bij de WoZoCo en zich hiervoor opgeven bij  Betsy van de Vegte (0547-351850).
Het belooft een bijzonder mooie avond te worden en wij nodigen u allen uit om bij dit gratis evenement aanwezig te zijn. Graag willen we de aandacht vestigen op onze webpagina met meer informatie en de verwijzing naar onze vrijwilligers, medewerkers, verenigingen en vooral onze sponsoren.
Onze hartelijke dank gaat uit naar Kasteel Warmelo waar wij dit jaar gebruik mogen maken van hun prachtige locatie en faciliteiten.
Voor meer informatie: info@ymotions.nl

Vrije giften zijn van harte welkom.

www.kerstkindlichtroutediepenheim.nl