Kerstdorp Gelster: kerstmarkt en optredens afgelast

49

Het hing al een tijd in de lucht. De coronamaatregelen voor evenementen werden steeds verder aangescherpt. Een groot deel van de activiteiten van Kerstdorp Gelster wordt hierdoor geannuleerd. Er gaat nu een streep door de geplande kerstmarkt en de optredens van toneelvereniging De Eendracht, muziekvereniging Excelsior en popkoor Sosjaal.

Gelukkig gaan een aantal activiteiten van Kerstdorp Gelster wel door. Bezoek je Gelselaar in de kerstperiode dan kun je het volgende verwachten:

Kerstbomenverkoop

Zaterdag 4 december, 15.30 tot 16.30 uur

Wil je dit jaar een echte kerstboom en Kerstdorp Gelster steunen? Bestel snel je kerstboom via kerstdorpgelster@gmail.com want op=op. Je haalt je boom op bij de kapschuur van boerderij Winkels.

Lichtjesroute Bie Winkels

Vrijdag 10 december, 17.00 uur

Zodra het op 10 december donker wordt, ontsteekt Stichting Bie Winkels de lichtjes op deze bijzondere route dwars door de donkere weilanden. Wandel van lichtje naar lichtje en raak betoverd door de stilte en de duisternis van het buitengebied. Start vanaf boerderij Winkels aan de Dorpsstraat.

Wensboom

Zaterdag 11 december, 16.00 tot 18.00 uur

Onze prachtig versierde wensboom staat in de weide tegenover Dorpshoes Gelster. Koop hier op zaterdag 11 december een wensbal en doe een wens voor een dierbare. Een aantal wensen laten we in vervulling gaan, wie weet die van jou wel.

Verlichte kerststallenroute

Zaterdag 11 december t/m donderdag 6 januari

Wandel door de verlichte dorpskern van Gelselaar van kerststal naar kerststal. De plattegrond met locaties van de kerststallen vind je binnenkort op de website van Kerstdorp Gelster en komt te liggen bij Café Florijn en Dorpshoes Gelster.

Kerststallenexpositie Bie Winkels

Elke zondag in december

Bewonder tijdens deze expositie van Stichting Bie Winkels zo’n 20 kerststallen in de schuur van de monumentale boerderij Winkels aan de Dorpsstraat.

Verlichting Dorpsstraat

Maandag 6 december t/m donderdag 6 januari

De pittoreske Dorpsstraat in Gelselaar verlichten we sfeervol tijdens de feestmaand.