Kennisochtend AVG bij Salut op 24 juni

36

Op maandag 24 juni 2019 van 10:00 tot 11:30 uur nodigt Salut je uit voor de kennisochtend Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) aan de Rozenstraat 2a in Goor. De ochtend wordt verzorg door Van Boven Juridisch Adviesbureau. Aanmelden verplicht via www.hofactief.nl deelname is gratis.

Verenigingen en organisaties worstelen nog steeds enorm met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), ze weten niet hoe ze aan de privacyregelgeving moeten voldoen, en of hetgeen ze geregeld hebben volstaat. “de Privacyregelgeving is ontzettend complex” horen we vaak terug. Volgens Jolanda van Boven Juridisch adviseur niet. Zij wil haar kennis graag delen en op een voor iedereen begrijpelijke manier uitleggen wat de AVG inhoudt, wat de verplichtingen zijn en hoe organisaties en verenigingen op eenvoudige manier kunnen voldoen aan deze wetgeving.
Heb jij voor jouw vereniging of organisatie een praktische vraag, stuur deze dan naar vrijwilligerszaken@salut-welzijn.nl.
Vragen of meer weten? Angèl en Belinda zijn er voor jou! www.salut-welzijn.nl, bel 0547-260053, app SAS 06-20894999 of mail vrijwilligerszaken@salut-welzijn.nl