Kanjers uit Twente, omdat je er nooit alleen voor staat!

42

31 oktober 2019 is de 1e kanjersochtend. Tijdens deze ochtend is elke Kanjer welkom die elke dag (over)leeft met de gevolgen van kanker. Geen verplichtingen, geen kosten, wél veel herkenning, een hoog humor gehalte en bovendien: gezelligheid. Samen staan we sterker!
Ben jij ook jong, heb je een gezin waarin jouw rol als partner en ouder elke dag belangrijk is? Of een gezellig druk sociaal leven waarin je in de toekomst graag een gezin start? En wil je volop meedraaien in het drukke leven van werken? Maar kan je dit door de gevolgen die kanker met zich meebrengt niet altijd volhouden?
Dan zijn de kanjers ochtenden misschien iets voor jou! Vanaf oktober bieden we elke laatste donderdag van de maand deze ochtenden aan. Met elkaar kunnen we ervaringen en tips uitwisselen. Daarnaast willen we geregeld professionals uitnodigen die ondersteuning kunnen bieden in onze problematiek d.m.v. informatie en/of (beweeg) activiteiten. Dit allemaal natuurlijk onder het genot van een kop koffie met wat lekkers, aangeboden door de sporthal De Mossendam.
Sluit ook aan op 31 oktober! Je bent van harte welkom, 10.00-12.00 uur bij sporthal De Mossendam in Goor. Aanmelden is handig, maar niet verplicht: kanjersuittwente@gmail.com of via onze facebookpagina www.facebook.com/kanjersuittwente.