Kampioensteam oud Heren 1 gaat weer competitie spelen

402

Nadat vorig jaar het plan ontstond om met het 40 jarig jubileum van het stratenvolleybaltoernooi het huidige Heren 1 te laten spelen tegen het oude kampioensteam Heren 1 uit 1992, hebben de heren van het oude kampioensteam de smaak zo te pakken gekregen, dat besloten werd om weer competitie te gaan spelen. De actie Time out tegen kanker en de wedstrijd tegen het huidige Heren 1 heeft zoveel teweeg gebracht binnen de groep, dat duidelijk werd waarom dit vroeger een kampioensteam was.

Inmiddels is iedereen weer in training en belangrijker nog: de heren zijn blessurevrij, zodat ze zich in vorm kunnen trainen om zo deel te gaan nemen aan de huidige competitie. Met hulp van Time Out75 is het gelukt om het team te laten instromen in de hogere 2e klasse; daar waar ook het huidige Heren 2 in uitkomt.

Het team bestaat uit voormalig Heren 1 spelers Hans Roessink, Bennie Hofhuis, Rene Onijs, Roland Polman, AJ Luttikhedde en Brian te Velthuis en zal worden versterkt met Marc Dijkerman, Richard Brinkers en Johan Regterschot. Han Karsenberg kan mede door blessureleed niet meer actief spelen, maar zal de rol van coach op zich nemen.

De eerste wedstrijd van het seizoen staat gepland op vrijdag 21 september tegen Havoc 1 en wordt gespeeld in Sportzaal Stedeke. Benieuwd hoe de dit seniorenteam het er vanaf gaat brengen? Noteer dan de 21e in uw agenda en kom naar de Sportzaal. Aanvang van de wedstrijd is om 21.00 uur.