Kamerkoor Enchanté zoekt Projectzangers

20

Kamerkoor Enchanté uit Goor onder leiding van Nora Volkert zoekt voor het project Natuurlijk muziek projectzangers voor de stemmen sopraan, mezzo, alt en bas-bariton.

Het thema van het project is de natuur, een thema dat de laatste tijd volop in de belangstelling staat. De natuur in al haar facetten, van stemmig en romantisch tot indrukwekkend en bedreigd: het prille voorjaar, een heftige onweersbui, maar ook bedreigde zeehonden en absurdistische dierenportretten.

We zingen bijvoorbeeld Animal crackers, drie heerlijke ‘dierenbiskwietjes’ op muziek gezet door Eric Whitacre. Verder een aantal variaties op Die Forelle van Schubert in de stijl van Mozart, Beethoven, Weber, Liszt en een bewerking van Le carnaval des animaux van Saint-Saëns. Maar daarnaast ook natuurliederen van Dvorak en het bekende The Seal Lullaby van Eric Whitacre.

We starten het project in september 2024 en werken gedurende negen maanden toe naar de twee concerten op 17 en 18 mei 2025. En dat alles in samenwerking met het Regionaal en Twents Mandoline en Gitaar Orkest (RMGO en TMGO) en de dansafdeling van Home of Talents Goor.

Het project loop van september 2024 tot en met mei 2025. De kosten bedragen € 175,- en daarvoor krijgt u alle wekelijkse repetities plus de twee concerten. Enchanté repeteert elke maandagavond van 18.45 tot 20.15 uur in Goor, in de Reggehof.

U kunt ook direct beginnen. Dan geeft u zich nu op als lid en betaalt u voor de komende maanden contributie (€ 24,20 per maand), boven op het bedrag van € 175,-

Aanmelden kan via: www.homeoftalents.nl/nieuws/projectzangers-gezocht/