Jury verleent Fairtrade titel aan Hof van Twente

64

Op 21 januari 2019 ontving het Kernteam Fairtrade Hof van Twente het verlossende bericht dat de landelijke jury van de fairtrade gemeente campagne de aanvraag positief heeft beoordeeld en binnenkort de titel FAIRTRADE GEMEENTE en het oranje ge-meentebord officieel zal komen overhandigen.
Het Kernteam is ongelooflijk trots en blij dat het na twee jaar hard werken is gelukt deze eervolle titel voor de gemeente Hof van Twente als 87e gemeente in Nederland en 4e gemeente in Overijssel binnen te halen.

De volgende opdracht is nu de titel te behouden door het fundament te verstevigen en met meer winkels, bedrijven, instellingen en organisaties mee te doen aan de campagne door fairtradeproducten te kiezen. Het kernteam zal verder samenwerking gaan zoeken met groepen in Hof van Twente die zich bezig houden met eerlijke, duurzame ontwikke-lingsdoelen dichtbij en ver weg om zo onze mooie gemeente tot een sterke gemeen-te4globalgoals te maken. Kijk maar eens op: www.gemeenten4globalgoals.nl
Samen op weg naar een duurzame wereld! Maar eerst gaan we binnenkort dit succes samen met de gemeente en alle inwoners vieren. Houd de fairtrade berichten in de ga-ten en kom meefeesten!