Junior Energiecoach

44

Nog enkele plekken beschikbaar

Met het energiebespaarspel Junior Energiecoach gaan gezinnen vijf weken aan de slag met energie besparen. Voor een schoner milieu en een vollere portemonnee! Het spel start in Hof van Twente op 1 maart. Inmiddels doen al ruim 130 gezinnen mee met Junior Energiecoach! Er zijn nog een paar plekken beschikbaar om mee te doen. Aanmelden kan uiterlijk 20 februari via de site www.juniorenergiecoach.nl. Wees er snel bij, want op is op.

 Met Junior Energiecoach krijgen gezinnen thuis een pakketje met een aantal opdrachten, verspreid over vijf weken. Het spel is gericht op gezinnen met kinderen tussen de 7-12 jaar oud. Per week kosten de opdrachten ongeveer 15-30 minuten tijd. Kinderen gaan in huis bijvoorbeeld op stekkerexpeditie en lampenjacht. Kinderen worden zo echte Junior Energiecoaches. Net als hun tv-held Varkentje Rund (bekend van Het Klokhuis). Dit alles onder het mom van ‘met energie kun je lachen!’

Gratis meedoen

Huurders van Viverion en Wonen Delden in Hof van Twente kunnen gratis meedoen. Voor dit project wordt samengewerkt met HofPower van gemeente Hof van Twente. Aanmelden of meer informatie? Kijk op www.juniorenergiecoach.nl. Aanmelden kan tot uiterlijk 20 februari. Doe mee! Voor een schoner milieu en een vollere portemonnee!