Juf Marijke Kranenberg met pensioen

226

Op donderdag 20 april heeft juf Marijke Kranenberg gevierd dat ze met pensioen gaat. Juf Marijke heeft meer dan 25 jaar gewerkt op obs Stedeke, voornamelijk in groep 1 en 2.

Ze is ’s ochtends opgehaald met de ezelkar voor een toertje door Diepenheim. Aangekomen bij school werd ze verwelkomd door alle leerlingen en bleek dat de ingang van school versperd was met linten die doorgeknipt moesten worden. Vervolgens heeft ze zich een weg gebaand door een muur van ballonnen en kranten om de school binnen te komen.

In de gemeenschapsruimte heeft ze een prachtig cadeau ontvangen namens de leerlingen van obs Stedeke. Juf Marijke is daarna langs de klassen gegaan om hen te trakteren. Ze ontving van alle leerlingen een tekening van henzelf, elk gemaakt met een andere techniek, gebundeld in mooie boeken.

’s Middags is Juf Marijke met de kleutergroepen op stap gegaan. Ze hebben een heerlijke middag bij Schuppen Recreatie doorgebracht. Om 15.15 uur was iedereen weer terug op school en kon iedereen die dat wilde juf Marijke nog de hand schudden. Velen hebben van die gelegenheid gebruik gemaakt.

Obs Stedeke dankt juf Marijke voor haar enorme inzet en betrokkenheid. We zijn blij dat ze heeft aangegeven om de komende jaren beschikbaar te blijven voor hand- en spandiensten en af een toe een dagje invallen.