Judoka’s ‘t Höfke Neede / Diepenheim succesvol in het Belgische Kortrijk

128

Afgelopen zaterdag 27 mei werden de jaarlijkse Open IBF judowedstrijden gehouden in het Belgische Kortrijk. Hieraan werd meegedaan door 130 judoka’s afkomstig uit Duitsland, Engeland Nederland en België. Jv ‘t Höfke Neede/Diepenheim was present met 10 judoka’s waarvan er 9 een podiumplaats wisten te veroveren. Met maar liefst 4 x een 1e plaats, 3 x een 2e plaats en 2 x een 3e plaats. Helaas voor Bas te Lintelo (Neede), hij was te zwaar ingedeeld en moest genoegen nemen met een 4e plaats. Een 1e plaats was er voor:
Lisa Tuitert (Diepenheim), Rick Hengeveld (Neede), Kevin Tuitert (Diepenheim) en Luuk Hofmeijer (Diepenheim). Een 2e plaats was er voor:
Brigitte Hengeveld (Neede), Mart Groothengel (Diepenheim)  en Luka Dekker (Diepenheim). Een 3e plaats was er voor: Cheryl Hengeveld en Hero Theunisz (beiden Neede).

Bijschrift foto:
De judoploeg van ‘t Höfke met op de 1e rij (v.l.n.r.) Rick Hengeveld, Kevin Tuitert, Cheryl Hengeveld, Brigitte Hengeveld en Lisa Tuitert.
Achterste rij (v.l.n.r.) Hero Theunisz, Luuk Hofmeijer, Mart Groothengel, Luka Dekker, Bas te Lintelo en judolerares Betsie Hof-Voordouw.