Jongerentheatergroep KRANG zoekt deelnemers introductieweekend KILL BILL

58

In 2018 maakt KRANG een theaterbewerking van de film KILL BILL. In het introductieweekend ga jij als jongere aan de slag op het gebied van regie, decor, kostuum, promotie, publiekswerving, koken, geluid, licht, muziek maken en natuurlijk meespelen!

Jongerentheatergroep KRANG maakt jaarlijks één theaterbewerking aan de hand van een bekende film met jongeren van 14 tot 24 jaar. Dit gebeurt altijd op een (buiten)locatie. In 2018 maakt KRANG haar voorstelling naar het ruige werk van Quentin Tarantino’s ‘KILL BILL’. Een voorstelling die vraagt om veel uitbundigheid en actie!

In het introductieweekend op zaterdag 28 april en zondag 29 april werk jij mee aan de trailer voor de voorstelling. Je speelt niet alleen de gerepeteerde scenes vóór de camera, ook sta jij achter de camera na een workshop film! Deze workshop is niet de enige workshop: je doet ook mee aan de workshop ’Martial Arts’ waar je vechttechnieken leert die je tijdens de voorstelling kunt inzetten. Tijdens het weekend verblijf je samen met de jongeren en het team in Werkplaats Diepenheim.

Meer weten over KRANG, KILL BILL of je aanmelden? Kijk op www.jongerentheaterkrang.nl.