Jonge huurders gaan energie en geld besparen  

39

Jonge huurders (7-12 jaar) in Hof van Twente gaan spelenderwijs energie én geld besparen

“Woon jij in een huurhuis van Viverion of Wonen Delden in de gemeente Hof van Twente en ben je tussen de 7-12 jaar oud? Houd dan je brievenbus goed in de gaten, want binnenkort kun jij je aanmelden om mee te doen aan een superleuk spel waarmee je energie én dus ook geld kunt besparen”, klinkt de oproep van Marianne Hutten als coördinator van HofPower. “Na aanmelding (gratis) ontvang je een startpakket per post met daarin enkele opdrachten. Je bent er zo’n 15 tot 30 minuten per week mee bezig en dat vijf weken achter elkaar. Je maakt kans op mooie prijzen én je leert op een leuke manier over energieverbruik.” Aanmelden kan vanaf 1 januari 2021 via www.juniorenergiecoach.nl. Het spel start eind februari 2021. Meer weten? Op de website staat een test als voorproefje. Wees er snel bij, want er kunnen maximaal 65 kinderen meedoen.

Met een tv-held op lampenjacht en stekkerexpeditie

Vijf weken lang bespaart  tv-held Varkentje Rund – in de rol van Junior Energiecoach – samen met gezinnen energie. Op een praktische, leuke en leerzame manier. Wekelijks zijn er populaire Junior Energiecoach-filmpjes, gevolgd door leuke en geheime challenges, winacties, interessante weetjes en spellen. Wie durft mee op lampenjacht of stekkerexpeditie? Kinderen worden echte Junior Energiecoaches. Mee doen is leuk en leerzaam voor het hele gezin, dus ook voor ouders! Het spel start op 27 februari en duurt vijf weken.

Gratis meedoen voor huurders Viverion en Wonen Delden

Huurders van Viverion en Wonen Delden in Hof van Twente kunnen gratis meedoen. Voor dit project wordt samengewerkt met gemeente Hof van Twente. Aanmelden of meer informatie? Kijk op www.juniorenergiecoach.nl. Inschrijven kan van 1 januari tot en met 20 februari. Voor een schoner milieu en vollere portemonnee; ik doe mee! Meer weten? Kijk op www.juniorenergiecoach.nl.