JOE: het vernieuwde Jongerenwerk in Hof van Twente

67

Het jongerenwerk van Salut heet vanaf nu Joe, een vernieuwd platform dat zich volledig richt op jongeren van 12 tot en met 27 jaar. Joe omarmt de kracht, diversiteit en het potentieel van jongeren in Hof van Twente en biedt een breed scala aan mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling, creatieve uitingen en maatschappelijke participatie.

Een nieuwe groet
Joe is een groet (net als Salut) dat symbool staat voor een nieuwe fase in het jongerenwerk, die beter aansluit bij de jongere doelgroep. Het doel is het creëren van een omgeving waarin jongeren zich vrij voelen om hun zorgen, gedachten en dromen te delen, nieuwe vaardigheden te ontwikkelen en actief bij te dragen aan de samenleving. Een van dekernmissies is het doorbreken van taboes rondom mentale gezondheid en het bevorderen van openheid en begrip.

Wat biedt Joe?
De jongerenwerkers van Joe zijn staan klaar voor het bieden van ondersteuning, ontspanning en een luisterend oor aan jongeren. Joe werkt samen met lokale organisaties, scholen enandere partners om kansen te bieden die een positieve impact hebben op het leven van jongeren.

Ontdek Joe
Joe nodigt iedereen uit om de nieuwe website, www.joe-indehof.nl, te bezoeken. Hier vind je meer informatie over wat Joe precies doet, wie de mensen van Joe zijn en hoe je contact op kan nemen met de jongerenwerkers. Het leggen van contact is laagdrempelig en kan onder andere via een appje, Instagram of door het contactformulier op de site in te vullen. Samen met de jongeren in Hof van Twente bouwt Joe aan een toekomst waarin iedereen zichzelf mag zijn en het oké is als je even iemand nodig hebt.