Jeugd- en jongerenvoorstellingen tijdens Heimland

54

BOEKSOEP (3+)

Door Fullstop Acrobatic Theatre
Heb jij ooit Boeksoep geproefd? Ken jij iemand die kan vliegen? Wordt een kikker een prins als je hem kust? In Boeksoep duiken de makers in de wereld van kinderboeken als inspiratiebron. Wat is er allemaal mogelijk wanneer je verschillende kinderboeken in een voorstelling gebruikt? Waar blijft Vicki als Wibbe een boek en verhaal plots dichtklapt en wat gebeurt er eigenlijk als er twee boeken tegelijk open gaan…

Wibbe en Vicki studeerden aan de circushogeschool Circomedia in Bristol, waarna ze hun eigen gezelschap oprichtten.

ROEST (6+)

Door De Dansers
Een meisje valt uit een stortkoker, midden in een eigenaardige wereld. Hier komen spullen terecht die normale mensen niet meer nodig hebben. Oud plastic, afgedankte meubels, roestige apparaten. En ook een paar onaangepaste mensen. Duik mee in hun surrealistische wereld, vol grappige ochtendrituelen, onmogelijke dansduetten, walsende vuilniszakken en melancholische liedjes.

ROEST is een voorstelling over de schoonheid van het abnormale. Een voorstelling om je te verwonderen, je te laten lachen en je te inspireren om eens lekker niet normaal te zijn.

KRANG speelt KILLBILL (12+)

Wees welkom op de bruiloft The Bride, een voormalige huurmoordenaar! The Bride kijkt uit naar een nieuw begin, ver weg van haar leven als onderdeel van een elitegroep huurmoordenaars. Echter is er een probleem, de elitegroep staat niet achter het vertrek van The Bride…
Kill Bill is een spetterende actievoorstelling over goed en kwaad, met liters nepbloed, live muziek, oosterse filosofie en martial arts.

KRANG is een jongerentheatergroep voor jongeren van 14-24 jaar met haar basis in Werkplaats Diepenheim.

Voor meer info over data, aanvangstijden en tickets voor deze voorstellingen zie: heimland.nl