In Hof van Twente: Laatste fietsvierdaagse van het jaar, speciale editie

33

Op de pedalen tijdens de 28e editie van de Hof van Twente Herfst Fietsvierdaagse

De uitgestelde fietsvierdaagse van 2020 hopen wij dit jaar wel te kunnen organiseren, ons team van ca 40 vrijwilligers heten u van harte welkom in onze mooie Hof van Twente.

Van maandag 18 t/m donderdag 21 oktober 2021 kunt u weer deelnemen aan de Hof van Twente Herfst Fietsvierdaagse.  Elke dag wordt er een route uitgezet van 35, 50 en 70 km in verschillende richtingen. De routes zijn bewegwijzerd. Starten is mogelijk tussen 9.00 en 12.00 uur vanaf theater De Reggehof in Goor. Schitterende herfstkleuren in  machtige loofbossen maken het najaar bij uitstek geschikt om er met de fiets op uit te trekken.

Diverse routes
De deelnemers kunnen kiezen uit 35, 50 of 70 km, waarbij de route elke dag een andere kant op gaat. Ons unieke routesysteem geeft u onderweg de mogelijkheid te kiezen welke afstand die dag het beste bij u past. Onderweg komt u langs verschillende bezienswaardigheden en er is genoeg  tijd om onderweg even af te stappen en te genieten van de mooie natuur en de Twentse gastvrijheid. U komt  o.a. langs de Sallandse heuvelrug, de Twickelse  bossen en het stedeke Diepenheim met haar kastelen.

Gezellige terugkomst
Met uitzondering van de maandag zorgen wij elke dag bij terugkomst voor een gezellig live optreden van muzikanten uit onze streek. De Reggehof biedt een scala aan drankjes en hapjes na de mooie fietstocht. Ook de Goorse Horeca heeft tal van betaalbare mogelijkheden.

Muzikaal onthaal
Muzikaal ontvangst op zondag  17 oktober in de Reggehof van 14.00-17.00. Deze middag kunt u met een fietstocht van 25 kilometer alvast de beentjes een beetje los fietsen, tevens  de mogelijkheid voor voorinschrijving van 16.00-17.00. Ook de startbewijzen van diegene die voor ingeschreven hebben liggen gereed om af te halen.

Covid 19
Mochten er nog regels zijn inzake het Covid 19 dan houden wij ons met ons allen aan de nodige protocollen.

Inschrijven
De start en de finish van de Hof van Twente Herfstfiets4daagse vinden plaats bij theater De Reggehof aan De Höfte 5 in Goor. Starten kan tussen 9.00 en 12.00 uur. Een weekkaart kost € 11,50 per persoon. Vier dagen meefietsen hoeft niet, één dag kan ook! Een dagkaart kost € 3,50.

Kijk voor meer informatie op www.fietsvierdaagse.eu.

Parkeren en overnachten
In Goor is gedurende de fiets4daagse voldoende (gratis) parkeergelegenheid. Let op de blauwe zones. Eveneens is het mogelijk om uw fiets nabij de start en finishlocatie te stallen.