Imago-onderzoek Salut

39

Heb je een paar minuten de tijd? Vul de enquête in en maak kans op een bol.com bon t.w.v. 25 euro!

Salut is een professionele welzijnsorganisatie die zich inzet voor alle inwoners van Hof van Twente, met als doel hun welzijn te verbeteren. Het gaat over het welzijn van iedere inwoner van Hof van Twente, dus ook over jou! Alle vragen rondom welzijn zijn welkom; Salut adviseert, begeleidt of wijst je de weg.

Om hierin beter te kunnen helpen, wordt door een onafhankelijke partij een imago-onderzoek uitgevoerd. Het doel is om de resultaten te gebruiken voor verbetering, om zo het welzijn van inwoners van Hof van Twente te verhogen. Het maakt niet uit of je Salut al kent, of je zelf tegen vragen aanloopt of hoe oud je bent; iedereen mag meedoen!

Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer zes minuten. De meeste vragen kun je beantwoorden door te klikken op het antwoord dat jij wil geven. Daarnaast is er ruimte voor aanvullingen en opmerkingen. Aan het eind worden enkele persoonsgegevens gevraagd om kans te maken op een van de prijzen. Uiteraard worden deze zorgvuldig en vertrouwelijk behandeld.

Meedoen kan te klikken op deze link: https://nl.surveymonkey.com/r/Salut_onderzoek2023_d. Je kunt ook naar onze website salut-welzijn.nl gaan en zoeken op ‘imago-onderzoek’. Alvast bedankt voor je deelname, jouw antwoorden zijn erg waardevol.