Huldigingen tijdens concert Winter Vibes van Harmonie Diepenheim

58

Op 6 november jl. kon er door de Harmonie weer een concert gehouden worden. Het vond plaats in Zalencentrum Beltman. Tijdens het concert o.l.v. dirigent Luuk Meinders, met thema ‘Winter Vibes’, werden stukken gespeeld die de komende winter inluiden. Concertstukken, zoals Aurora Borealis (Noorderlicht), maar ook het popnummer Sky full of stars van Coldplay kwamen voorbij. Een divers programma, waarbij ook het leerlingenorkest, de slagwerkgroep en de majorettes hun kunsten vertoonden. De slagwerkgroep heeft een mooie uitbreiding gekregen en voor een aantal was het een eerste optreden. Ook bij de majorettes een aantal nieuwe leden. De meiden zijn momenteel in opleiding en zullen vanaf volgend jaar ook zichtbaar zijn op straat.

Bijzonder aan de avond was het grote aantal jubilarissen. Maar liefst 9 trouwe leden kregen hun oorkonde en speldje van de KNMO uitgereikt. Dit kwam mede doordat er vorig jaar geen huldigingen waren door de toenmalige coronamaatregelen. Sommige jubilarissen hadden dus een +1 achter hun naam staan. De volgende mensen werden door voorzitter Elise Oldemenger deze avond in het zonnetje gezet:

Madee Scheurs is 12,5 +1 jaar lid

Andries Zomer, 25 jaar lid / rustend lid

Marijke Spaansen, 25 jaar lid

Carien Prinsen-Tellmann, 25 jaar lid

Marieke Tellmann, 25 jaar lid

Bennie Morsink, 40 +1 jaar lid

Henk Groteboer, 40 +1 jaar lid / rustend lid

Alice Olde Reuver of Briel, 50 +1 jaar lid

Hans Alink, 65 +1 jaar lid en erelid

Willemien Morsink werd deze avond benoemd tot erelid van de vereniging, vanwege haar buitengewone inzet voor de Harmonie. Zij is 10 jaar bestuurslid en bijna 25 jaar lid van de supportersclub.

In het bijzonder werd ook Hans Alink in het zonnetje gezet. Inmiddels 66 jaar lid en erelid van de Harmonie. Nog steeds spelend lid en zeer actief binnen de vereniging.

De volgende activiteit op de kalender is het kerstconcert in de Johannes kerk op 18 december. Of dit doorgang kan vinden wegens coronamaatregelen is op dit moment nog onduidelijk. Wij informeren u er op een later moment over.