Hofstreek Omroep zoekt nieuw talent voor TV-Programma

36

Ben jij klaar voor je grote doorbraak op televisie? Hofstreek Omroep, dé stem van Hof van Twente, opent haar deuren voor nieuw talent en zoekt gepassioneerde medewerkers die mee willen helpen aan een gloednieuw tv-programma. Als een vertrouwd gezicht in de regio, staat Hofstreek Omroep bekend om haar betrokkenheid en kwaliteit. Nu is het tijd voor de volgende stap: televisie. En daar kom jij in beeld!

De volgende posities zijn beschikbaar:

  • TV-Presentator
  • Weerman/vrouw
  • Technici
  • Redactiemedewerker
  • Marketing (stagiair)

Ben je al enthousiast en wil je deel uitmaken van dit nieuwe tv-avontuur? Stuur een korte motivatie naar: promotie@hofmarketing.nl of redactie@hofstreek.nl en wie weet ben jij straks onderdeel van dit dynamische team!

Over Hofstreek FM: Hofstreek FM is een bekende lokale omroep in de Hofstreek-regio. We zijn toegewijd aan het leveren van hoogwaardige content en het betrekken van ons publiek. We kijken er naar uit om ons bereik uit te breiden naar televisie en een nog groter publiek te bereiken.

Over HofMarketing

HofMarketing inspireert en verbindt zodat inwoners, ondernemers en bezoekers hun doelen en dromen kunnen realiseren. Hof van Twente wordt zo ontwikkeld tot een toonaangevende gemeente waar het fijn wonen, werken en recreëren is.