Hofstreek Omroep/Cultuur in de Hof

66

Vanaf 2022 gaat Hofstreek Omroep wekelijks een nieuw radioprogramma maken. Hierin komen alle cultuurgerichte activiteiten c.q. voorstellingen in onze Hof aan bod. Van elke kern is er een contactpersoon en wordt er per kern besproken wat er díe week is te doen. Voor Diepenheim ben ik gevraagd en ik heb besloten dit op persoonlijke titel te gaan doen.

Het programma krijgt de naam “De deur uit” en zal op de maandagochtend opgenomen worden en dagelijks herhaald in diezelfde week zowel online als offline. De tijden zijn op dit moment nog niet exact bekend en wanneer we beginnen hangt natuurlijk af wat Corona nog voor ons in petto heeft. Echter achter de schermen staat het programma klaar om te starten.

Belangrijke vraag: ik heb input nodig! Want niet alleen de voorstellingen bij Herberg de Pol komen aan bod, maar alle cultuurgerichte activiteiten. HofMarketing gaat hierbij ook een grote rol spelen. Van de website www.diepenheim.nl zal ik mijn informatie halen. Zorg ervoor, dat je te organiseren activiteit/voorstelling op deze site komt te staan. Het aanmelden van je evenement kan via info@diepenheim.nl

En wist je ook dat Cultuurcentrum Herberg de Pol verenigingen/stichtingen voor een kleine vergoeding kan ondersteunen met PR/Communicatie. Je hoeft daarvoor geen (vaste) gebruiker van De Pol te zijn. Dit kan op vele manieren, bijvoorbeeld door gebruik te maken van het online ticketverkoop-programma, vraag eens naar de mogelijkheden (mail: publiciteit@herbergdepol.nl).

 

Marian Zwiers