Hoffelijkheidsprijs: stemmen kan nu!

70

Laat weten wie van de genomineerden een Hoffelijkheidsprijs 2022 heeft verdiend. Na de voorselectie door de jury is het aan de inwoners van Hof van Twente om te stemmen op hun favoriet in de categorie Held van de Hof, Wonen, Werken en Recreëren. Vanaf vandaag (woensdag 31 augustus) kan er online worden gestemd. Via het Hofweekblad is het ook mogelijk om offline een stem uit te brengen. De winnaars worden bekend gemaakt tijdens een spannende Awardshow op donderdag 15 september 2022 bij de Bebsel te Goor.

Stemmen op de favoriet
De jury heeft uit alle aanmeldingen per categorie drie genomineerden geselecteerd waar het publiek op kan stemmen. De jury heeft ook nog punten te vergeven in de einduitslag. Online stemmen kan via www.hofmarketing.nl. In het Hofweekblad van 31 augustus en 7 september staat een stemformulier om offline te kunnen stemmen. Deze kan worden ingeleverd bij één van de VVV informatiepunten in Hof van Twente. Stemmen kan tot en met 10 september.

De genomineerden
Meer informatie over de genomineerden is te vinden op www.hofmarketing.nl. Hier volgen binnenkort ook korte filmpjes over de genomineerden.

Genomineerden Hoffelijkheidsprijs | Categorie Wonen:
Bestuur Stichting School- en Volksfeest Goor
Kleurrijk in de Hof
AutoMaatje

Genomineerden Hoffelijkheidsprijs | Categorie Werken:
Wish3 | Goor
De Bréborgh | Bentelo
De Comafin Groep B.V. | Goor

Genomineerden Hoffelijkheidsprijs | Cat.Recreëren:
Carelshaven
Streekmarkt Delden
Museumboerderij De Wendezoele

Genomineerden Hoffelijkheidsprijs | Held van de Hof:
Vereniging Kiev-Hof van Twente
Maarten Ter Höfte
Tim Bannink

Over de Hoffelijkheidsprijs
In 2020 organiseerde HofMarketing de eerste editie van de Hoffelijkheidsprijs. De Hoffelijkheidsprijs gaat over positieve ontwikkelingen in Hof van Twente en over mensen die aandacht verdienen omdat ze iets betekenen voor zijn haar omgeving. Er zijn vier categorieën: wonen, werken, recreëren en Held van de Hof.

De jury
De jury bestaat ook in 2022 weer uit zes personen vertegenwoordigd uit alle kernen: Marije Wessels(Markelo), Marian Zwiers (Diepenheim), Hans Brunnekreef (Goor), Kasper Put (Hengevelde), Ilse Visscher (Bentelo) en Bleike Klein Dreteler (Delden). Los van elkaar heeft de jury punten gegeven, deze zijn opgeteld en daar zijn per categorie drie winnaars uit gekomen: de daadwerkelijk genomineerden!