HOFFELIJKHEIDSPRIJS 2021! (op zoek naar opvolger GvdK)

40
Wie wordt opvolger van Gerrit van de Kolk als Held van de Hof 2020?
 
Wie is volgens u dé Held van de Hof of welke werkgever heeft afgelopen jaar iets extra’s gedaan voor de werknemers en verdient het om in het zonnetje gezet te worden? Het antwoord op deze (en andere) vragen komt op 9 september 2021. Dan reikt HofMarketing de Hoffelijkheidsprijs uit. Voor deze feestelijke awardshow is HofMarketing op zoek naar genomineerden en roept u op om te nomineren. Wie verdient een prijs in één van onderstaande categorieën? In totaal staan er vier prijswinnaars op het podium, elk in een eigen categorie.
HofMarketing heeft afgelopen jaar de Hoffelijkheidsprijs in het leven geroepen en gaat vooral over positieve ontwikkelingen in Hof van Twente en over mensen die aandacht verdienen omdat ze iets betekenen voor zijn/haar omgeving. 
 
Wij roepen dan ook alle Hof van Twentenaren op om iemand te nomineren door middel van antwoord te geven op (één van) onderstaande vier vragen.
 
1. (Wonen) Welke buurt, wijk of straat deed iets bijzonders dit jaar of had een goed buurtinitiatief?
2. (Werken) Wie is (beste) werkgever van het jaar en waarom? 
3. (Recreëren) Wie heeft op toeristisch vlak écht wat toegevoegd wat van waarde is geweest voor de toeristen/recreanten/bezoekers in Hof van Twente?
4. (overall prijs) Wie is volgens jou de Held van de Hof en waarom?
 
Iemand aandragen voor de Hoffelijkheidsprijs kan tot 25 juni. Daarna gaat de deskundige jury een selectie maken wíe de genomineerden zijn.
Na de zomer kan men stemmen op zijn of haar favoriet via www.hofmarketing.nl/hoffelijkheidsprijs
 
Tijdens de feestelijke avond op donderdag 9 september aanstaande, waarbij dresscode Twents Chique in het leven is geroepen, worden live bij Restaurant De Kroon in Markelo de Hoffelijkheidsprijzen uitgereikt aan de winnaars.