Hofactief: het overzicht van alle sport- en cultuuractiviteiten en aanbieders in de Hof van Twente

43

Hofactief is een digitale wegwijzer naar alle activiteiten in Hof van Twente voor alle leeftijden. Je kunt hier zoeken naar een activiteit voor jezelf, of iemand anders, bij jou in de buurt of elders in Hof van Twente.

Op de website www.hofactief.nl vind je het totale aanbod van activiteiten waar gericht gezocht kan worden op locatie, dag of soort activiteit. Daarnaast biedt het sport- en cultuuraanbieders een plek waar zij kunnen laten zien wat, waar en voor wie ze er zijn. Team Hofactief kent een aantal (buurt)sport- en leefstijlcoaches. Zij helpen je graag met al je vragen over sport, bewegen, kunst, cultuur, gezonde leefstijl, ontmoeten en meedoen.

Op Hofactief kun je zoeken naar een bij jou passende activiteit en zie je direct de contactgegevens of kun je doorklikken naar de betreffende website van de aanbieder. Hofactief is de overkoepelende site waar alle activiteiten worden geclusterd, maar vanwaar je wel direct naar de site of contactgegevens van die activiteit kunt gaan. In één klik dus en meteen een helder overzicht.

Aanbieders meld je aan!

Organiseer jij een activiteit in de Hof van Twente en wil je die graag onder de aandacht brengen bij de inwoners van onze gemeente? Maak dan een account aan op de site van Hofactief dan krijg je zo snel mogelijk de inloggegevens toegestuurd. Heb je vragen of kom je er niet uit? Bel 0547-260053 of mail naar info@hofactief.nl.

 Hofactief wordt in opdracht van gemeente Hof van Twente beheerd door Salut, Grotestraat 86 in Goor.