Hof in Actie voor Horeca, Sport en Cultuur!

114

In actie voor alle Horeca, Sport en Cultuur sectoren in
Delden, Diepenheim, Markelo, Hengevelde, Bentelo en Goor.
Door de maatregelen om het coronavirus in te dammen hebben veel sectoren het moeilijk en raakt het uiteindelijk iedereen. Het vrijwilligersteam Hof in Actie roept daarom heel Hof van Twente op om de horeca-, sport- en cultuursectoren in de Hof te ondersteunen en deel te nemen aan één of
meerdere acties om geld in te zamelen voor deze sectoren.
Om geld in te zamelen organiseert Hof in Actie verschillende activiteiten, zo staan er een loterij, een glazen huis en een veiling op de planning om dit te bereiken. Het geld dat wordt ingezameld gaat naar hun eigen bedachte fonds: het coronafonds. Dit fonds is speciaal opgericht om de horeca-, sport- en cultuursectoren in de Hof te helpen opstarten na de lockdown periode. Deze sectoren kunnen een aanvraag indienen voor een financiële bijdrage voor evenementen en activiteiten.

Loterij
Loten zijn te koop voor € 2,50 per stuk en te bestellen tot eind december a.s. via What’sApp: 06-51121328. De loten worden digitaal toegezonden. De trekking van de loterij is op 9 januari 2021. Tip: geef een lot cadeau!

Glazen Huis
Als afsluiter organiseert Hof in Actie het Glazen Huis in het Proathuus in het centrum van Goor. Diverse lokale radiomakers en bekende Nederlanders gaan een week voor kerst in het Glazenhuis om geld in te zamelen door verzoeknummers te draaien. Via een livestream op YouTube, Facebook en Internetradio is het Glazenhuis te zien! Hoeveel heb jij ervoor over om jouw favoriete nummer te laten
horen? Liever een bijdrage storten? Dat kan ook via het rekeningnummer: NL48INGB0009089996.

Over Hof in Actie
Hof in Actie is een team van vrijwilligers die aan de Stichting Doors Wide Open is verbonden. Deze stichting zet zich breed in voor inwoners van Hof van Twente. Ze bieden een steuntje in de rug voor mensen die het niet breed hebben. Zo beheren zij een kledingbank en delen zij voedselpakketten uit voor mensen en dieren. Heeft u nog een creatief idee of heeft u middelen ter beschikking voor één van de acties? Neem dan contact op met hofinactie@gmail.com of 06-20539460.