Hoe gaat het met …… Wim Oldemenger

232

Wim, geboren Diepenheimer, was in 2006 de aanjager van het Molennieuws voorganger van Deeps Nieuws  Bij zijn drukkerij 2W-Print aan het begin van de Watermolenweg werden de exemplaren gedrukt. Het is vaak voorgekomen dat Wim midden in de nacht naar de drukkerij liep om te kijken of de printer het nog deed  en of er nog voldoende papier in zat om de hoeveelheid te kunnen drukken. Veel kleine Diepenheimse ondernemers konden voor al het reclamewerk bij 2W-print terecht.

Zoals veel grafische ondernemers moest ook 2W-Print de deuren sluiten in 2015 omdat 2W-print niet meer rendabel was. Wim ging zich toeleggen op de verkoop van knutselpapier en aanverwante artikelen waar hij naast 2W-Print al enige tijd mee bezig was. Wereldberoemd is zijn Engeltjespen. De webwinkel Knutselengeltje is nog steeds populair.

Op beurzen in Nederland, maar ook in het buitenland stond hij met zijn koopwaar. Dat ligt nu helemaal stil en Wim zit thuis. Karin, zijn vrouw werkt met mensen met een beperking en Wim biedt waar mogelijk een helpende hand. Zijn werk bij Decopro ging verloren met het faillissement van het moederbedrijf. Einde oefening en nu maar vooruit kijken.

Wim heeft een nieuw product om op de knutselmarkt te presenteren: veganleder, wasbaar papier. Veganleder is een materiaal dat lijkt op leer maar voor 60% bestaat uit cellulose met kleurpigmenten en latex in diverse kleuren.  Zodra de wereld weer opengaat zal Wim weer op heel veel beurzen staan.