Heimland vrienden krijgen voorrang bij kaartverkoop

133

Vanaf heden kunnen bezoekers van Heimland zich aanmelden als vriend. Wanneer je vriend bent van Heimland, dan kun je nog vóór de reguliere verkoop kaarten kopen voor een van de tientallen voorstellingen die tijdens het weekend van vrijdag 27 t/m zondag 29 juli gespeeld worden.

In het laatste weekend van juli komen ruim 20 theatermakers- en groepen naar Diepenheim. Één weekend lang worden er in en om Diepenheim meer dan 70 grootse, intieme voorstellingen gespeeld. Het publiek trekt op met de artiesten. Dichter bij de makers kun je niet komen. Heimland roept geborgenheid en verlangen op. Je voelt je er meteen thuis. Ook wanneer je geen theater gewend bent. En wie er wel pap van lust wil nooit meer weg.

En de eerste namen van artiesten mogen we bekend maken! Ekatarina Levental keert na haar succesvolle voorstelling op het theaterweekend van Kunsten op Straat in 2017 terug met de voorstelling La Voix Humaine. Na de theaterbewerking Maanlicht van de film Moonrise Kingdom vorig jaar, maakt Jongerentheatergroep KRANG voor Heimland de theaterbewerking van Kill Bill. Ook Kaaos Kaamos (Finland) komt naar Diepenheim met ‘Babel, Glöm’ en Compagnie Willy Dorner (Oostenrijk) speelt een nieuwe voorstelling op Heimland.

Als vriend koop je jouw kaarten nog voordat de officiële verkoop van start gaat, waarmee je de kans op het bezoeken van je favoriete voorstelling(en) aanzienlijk vergroot.

Aanmelden doe je op www.heimland.nl. De kosten bedragen eenmalig € 25,- per persoon.