Heimland, het huisgemaakte theaterfestival van Diepenheim

157

Het laatste weekend van juli (26, 27 en 28 juli) is de tweede editie van Heimland. Ook dit jaar hebben we binnen en buiten prachtige voorstellingen die allemaal geheel of gedeeltelijk in onze kunst- en theaterwerkplaats zijn gemaakt. Opnieuw hebben we weer bijzondere voorstellingen op bijzondere locaties rondom Herberg de Pol en in het buitengebied. De programmering staat op www.heimland.nl en op onze festivalapp (download de app Timesquare). Bestel snel uw kaarten via de website of bij Herberg de Pol. Onze ervaring is dat een aantal voorstellingen snel uitverkocht zijn.

Crowd funding actie!

Afgelopen jaar hebben we ons ingespannen om de financiering van dit festival rond te krijgen. Dat is nog niet helemaal gelukt. Daarom zijn we een crowd funding actie begonnen, zodat Jongerentheater Krang hun voorstelling Titanic kunnen maken.
Ga naar www.voordekunst.nl en doneer! Daar zijn wij en de jongeren en het team van Krang u heel dankbaar voor!
Volg ons op Facebook en Instagram voor de informatie over Heimland. Wilt u de nieuwsbrief van Heimland ontvangen, laat het ons weten. Stuur ons een bericht: info@Heimland.nl.

Gastgezinnen gezocht!
Er zijn honderd artiesten die we tijdens Heimland moeten herbergen. Een deel slaapt in de werkplaats en een deel bij de Festivalcamping de Ravenhorst. Maar dat is niet voldoende. Wij zijn nog op zoek naar gastgezinnen die een slaapplek over hebben en het leuk vinden om gastgezin te zijn. Ook zijn we nog op zoek naar caravans of campers die we kunnen plaatsen op de camping. Ook daar kunnen dan artiesten in overnachten. Wilt u zich aanmelden of heeft u vragen, stuur een mail naar info@heimland.nl.

Word vrijwilliger!
Een festival kan alleen maar draaien met vrijwilligers. Vind je het leuk om ons een dagdeel of meerdere dagdelen te helpen, geef je dan op. Er is genoeg te doen: opbouwen, kaartjes verkopen, kaartjes controleren, broodjes smeren et cetera. Stuur ons een bericht en we nemen contact met je op en overleggen met je wanneer je wilt ondersteunen en welke taken je leuk vindt.