Heimland gaat van start!

57

Van circus tot (locatie)theater, van liedjes van André Manuel tot het aaien (of niet) van Manticore. Heimland 2021 staat op het punt van losbarsten. Een hele zomer voorstellingen. Elke voorstelling is volledig of op z’n minst in Diepenheim gemaakt en/of voorbereid.  Er wordt eind juni gestart met De Laatste Rit van The Young Ones die hun voorstelling zullen houden op het boerenerf aan de Stokkumerweg 1 te Diepenheim. De hele zomer door passeren diverse soorten genres de revue. Weekenden vol dans, circus en liedjes. Maar ook theater op hele mooie en bijzondere plekken zoals de Schipbeek, op een boerenerf, de Bleek en op landgoed het Weldam.

Ook aan de innerlijke mens is gedacht, zo zijn er bij diverse voorstellingen ook speciale borrelboxen te verkrijgbaar en is er koffie/thee op locatie. Bijzonder te noemen is de Picknick op 31 juli en 1 augustus waarbij de bezoekers  kunnen genieten van een driegangen diner met bijpassende wijnen of drankjes en waar een dansvoorstelling en twee bijzondere installaties kunnen worden bekeken. Dat in de prachtige omgeving van Kasteel Nijenhuis maakt het plaatje compleet.

De Kaartverkoop is inmiddels gestart en loopt via www.diepenheim.nl, tevens is op www.heimland.nl het gehele programma met bijbehorende data en tijden terug te vinden en zullen op de socials zoals Facebook en Instagram de laatste nieuwtjes te vinden zijn.