Heimland Festival de zomer door!

28

Heimland is veel meer dan een festival. Een complete middag/avond uit, een hapje/drankje en dat op de meest prachtige locaties! Uiteraard binnen de regelgevingen en op verantwoorde wijze presenteert Heimland dit jaar in de zomermaanden verschillende optredens, voorstellingen en andere activiteiten.

Planning komende dagen:

28- 29 juli HEIMLAND DANS (7+)
MAN || CO –  Boom Goes The Dynamite

Een energieke dansvoorstelling op een sportieve locatie: De sportvelden van De Koppel.

Een dansvoorstelling over aandacht kapen, omdat MAN || CO merkt dat dat constant gebeurt.

 29 juli HEIMLAND FAMILIE


Wirwar – Bonje

Een humoristische circustheater voorstelling voor de hele familie! Een acrobatische sensatie vol herkenbare situaties over ruzie maken, kibbelen, kissebissen, twisten en bakkeleien.

30 juli – 1 augustus HEIMLAND CULINAIR

PICKNICK 

Heimland Picknick
Het draait bij Heimland voornamelijk om de voorstellingen die er worden opgevoerd, maar passend bij een festival zijn er ook de nodige muzikale optredens én niet te vergeten: heerlijke versnaperingen. Een culinair hoogstandje mag tijdens “Heimland de zomer door” dan ook niet ontbreken. Een mediterrane verrassing van Butifarra, met dranken van Wijnbeleving uit Diepenheim, terwijl je geniet van liveoptredens. De optredens worden verzorgd door De Arnhemse Meisjes, Stiltlife en Exoot. Een complete middag uit op een unieke locatie bij Kasteel Nijenhuis.

Bekijk het volledige programma op: www.heimland.nl
Kaarten reserveren via www.diepenheim.nl