Heimland de zomer door

34

Festivals kunnen voorlopig niet plaatsvinden, maar gelukkig is Heimland veel meer dan een festival. Binnen de regelgevingen en op verantwoorde wijze presenteert Heimland dit jaar in de zomermaanden verschillende optredens, voorstellingen en andere activiteiten.

Jullie kennen ons vast: Heimland is een theaterfestival in ‘ons Deepn’ als één groot podium. Voor buitentheater in de breedste zin: van locatietheater tot circus, muziek en dans. Elke voorstelling is volledig of op z’n minst gedeeltelijk in Diepenheim gemaakt en/of voorbereid. Met recht een huisgemaakt festival. Ook geschikt voor onervaren theaterbezoekers, want het is laagdrempelig, ongedwongen en interactief. Bij Heimland ben je eerder deelnemer dan toeschouwer. Het publiek trekt op met de makers. Samen gaan ze op zoek naar het thuisgevoel, dat zich in Heimland overal en in allerlei gedaanten kan voordoen.

Houd onze website www.heimland.nl in de gaten, want het programma zal snel online staan! Tipje van de sluier: de allereerste voorstelling staat op 5 en 6 juni gepland: een bijzonder mooie Shakespeare theaterwandeling (12+). Iedereen kent de verhalen van William Shakespeare….Toch? Maar wie kan ze echt navertellen? Twee acteurs nemen de toeschouwers mee en spelen met hun hulp één van zijn bekende tragedies.