Heimland 2024

92

Ontdek het verlangen naar eigenzinnigheid tijdens Heimland!

Op 21, 22 en 23 juni 2024 opent Diepenheim haar poorten voor het driedaagse evenement Heimland. Verwacht een weekend vol theater, kunst, filosofie, vrije gedachten, wetenschap, muziek, (Twentse) cultuur, natuur, dans en meer…

Koop nu je kaarten!

Speciaal voor Diepenheimers hebben we een kortingsactie! Gebruik de kortingscode DEEPSNIEUWS15 voor 15% korting op je tickets. De kortingscode is geldig tot en met 31 mei. Mis deze unieke kans niet en zorg dat je erbij bent!

QR-code ticketshop heimland

 Programma

Het eigenzinnige land van Heimland opent haar poorten voor alle denkers, dromers en doeners die zich willen laten inspireren en verwonderen. Samen creëren we theater over wat ons raakt, verkennen we het leven in Twente en genieten we van getalenteerde muzikanten. Ga dieper in op boeiende discussies waar bevlogen sprekers de dialoog aangaan.

Tijdens Heimland kun je genieten van een divers programma met bekende namen zoals Eus, het Nut, Sander Schimmelpenninck, Dolf Jansen, Milou Deelen en vele anderen! Het belooft een inspirerende en verrijkende ervaring te worden voor jong en oud. Ook zijn er gratis acts die voor iedereen toegankelijk zijn!

Volg ons ook op onze social mediakanalen en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Facebook facebook.com/HeimlandDiepenheim/

Instagram instagram.com/heimlandfestival/