Heerlijcke extra’s gedurende Heerlijck Zicht

83

Aanstaande zomer zijn er diverse activiteiten toegevoegd aan het programma van Heerlijck Zicht. Naast de kunstroute en de themaweekenden is er een audiotour te downloaden, wordt er vijf keer een ‘Heerlijcke Zundaagnse Moaltied’ bereid, worden etalages in Goor aangekleed met kunst en is er een expositie met achtergrondinformatie over de kunstwerken in Herberg de Pol.

Audiotour

Liever genieten van de natuur dan met je neus in een programmaboekje? Beluister dan de informatie van alle kunstwerken met de audiotour van Heerlijck Zicht. Wellicht herkent u de klanken van Deepse cabaretier André Manuel… De audiotour, gemaakt door studenten van het Cibap in Zwolle, schaft de bezoeker aan via zijn/haar telefoon bij een van onze twee verkooppunten voor € 2,50.

 

Heerlijcke Zundaagnse Moaltied

Op vijf Heerlijcke Zundagen tijdens Heerlijck Zicht is het Heerlijck vertoeven bij Herberg de Pol in Diepenheim. Overdreven? Nee, want voor slechts € 12,50, ontvangt u een driegangenmenu in Oud-Twentse stijl. Een ‘Heerlijcke Zundaagnse Moaltied’ inclusief een glas wijn. Opgave aan de balie in Herberg de Pol te Diepenheim is noodzakelijk want er is beperkt plaats… Data: 9 juli, 23 juli, 6 augustus, 20 augustus, 3 september.

 

Etalages met kunst in Goor

Gedurende de periode van Heerlijck Zicht hangen er in diverse etalages in het centrum van Goor kunstwerken. De aanwezige werken variëren tussen foto’s en schilderkunst.

 

Achtergrondinformatie Kunstwerken

Bent u geïnteresseerd in de achtergronden en de maakprocessen van de kunstwerken? Gedurende Heerlijck Zicht is er een expositie van ontwerpschetsen, achtergrondinformatie en proefmodellen te zien in Herberg de Pol in Diepenheim.