Harmonie start nieuw seizoen

60

Nu alles weer langzaamaan opstart en er weer vertier mogelijk is, kan ook de Harmonie zich opmaken voor een nieuw seizoen. Een klein concertje hielden we tijdens de Start Cultureel Seizoen op 22 augustus. Een mooi begin! Het eerstvolgende dat op de kalender staat, is het Najaarsconcert op zaterdagavond 6 november in zaal Beltman. De repetities zijn in volle gang.
Ook willen we ons weer op straat laten zien. Onze dirigent Luuk Meinders zal als tambour-maître voor het korps staan. Hij volgt Marieke Tellmann op. Luuk liep zelf jarenlang in het korps van de Garde Grenadiers. Wij twijfelen er niet aan dat hij met zijn militaire achtergrond de Deepse Harmonie in het gareel kan houden.
Volgend jaar zult u ons in de nieuwe uniformen zien verschijnen. Door Corona heeft het samenstellen van het pak enige tijd stilgelegen. We komen nu steeds dichter bij het eindresultaat. We maken er een mooi moment van om dit te presenteren. Nadere info volgt.
Er zijn weer nieuwe leden. Niet alleen kinderen, ook volwassenen. De muziekschool heeft speciale lesplekken voor volwassenen, waardoor het aantrekkelijk is om te beginnen. Dus lijkt het u ook wat? Meld u dan aan of kom eens kijken bij een repetitie op maandag van 19.30 – 21.00 uur in Herberg de Pol.
Voor kinderen vanaf 6 jaar is het ook leuk eens te kijken bij de majorettegroep. Houd je van dansen en muziek? Onze instructrice Kim Ainsley verwelkomt je graag. De repetities zijn elke vrijdag van 17.30 uur tot 18.30 uur in Herberg de Pol.
Als laatste attendeer ik u op de Rabobank Clubsupport actie. Van 4 tot en met 25 oktober kunt u stemmen via de app op uw favoriete club of vereniging. De Harmonie heeft zich aangemeld als deelnemer en hoopt natuurlijk op uw stem.
Meer info op www.harmoniediepenheim.nl