Nieuws van de Harmonie

28

Om alvast te noteren! Op zondag 14 april as. zal de Harmonie een gezellig familieconcert spelen bij Zaal Beltman. Muziek voor jong en oud, waarbij het publiek zelf bepaalt wat er gespeeld wordt! Met medewerking van het A-orkest, het leerlingenorkest, de slagwerkgroep en de majorettes. Daar moet u bij zijn!
We kunnen melden dat de Harmonie flink groeiende is. De Harmonie heeft o.a. een mooie groep majorettes, met meiden (jongens mogen ook meedoen!) van 6-16 jaar, onderverdeeld in mini-, midi- en majorettes. Momenteel wordt er flink getraind voor het nieuwe seizoen en voor  majorette-wedstrijden in het voorjaar. Hippe dansjes op eigentijdse muziek. En natuurlijk kunt u de majorettes weer bewonderen tijdens de optochten. Kom gerust eens kijken tijdens de lessen op de vrijdagavond tussen 17.30 uur en 20.00 uur in de Pol.

Heb je ooit een instrument gespeeld en kriebelt het nog altijd? Of is het er nooit van gekomen en zou je het graag eens proberen? Voor volwassenen hebben we speciale lesplekken bij de muziekschool. Informeer naar de mogelijkheden!

Jeugd vanaf ongeveer 8 jaar kan bij de Harmonie terecht voor het bespelen van een blaasinstrument of als slagwerker. Je krijgt les van een instructeur, gespecialiseerd in het instrument dat je kiest. Als je nog geen keuze hebt gemaakt, mag je eerst verschillende instrumenten uitproberen. Na een tijdje lessen mag je bij het leerlingenorkest. Dat is echt leuk!

Geïnteresseerd? Stuur dan een mailtje naar deepseharmonie@gmail.com of kom kijken tijdens de repetities in Herberg De Pol.

Maandag 17.30 uur leerlingenorkest o.l.v. dirigent Luuk Meinders

Maandag 19.30 uur A-orkest o.l.v. dirigent Luuk Meinders

Dinsdag 19.00 uur slagwerkgroep o.l.v. instructeur Rob Eeftink

Vrijdag 17.30 uur majorettes o.l.v. instructrice Kim Ainsley