Hannie Rohaan lijsttrekker Gemeente Belangen Hof van Twente

101

Het bestuur van Gemeente Belangen Hof van Twente heeft Hannie RohaanVlijm opnieuw als lijsttrekker gekozen voor de gemeenteraadsverkiezing van 16 maart 2022.

Dit is tot stand gekomen na het vaststellen van de kandidatenlijst door onze leden. Unaniem heeft ieder lid ingestemd met dit voorstel. “We zijn daarom erg blij dat Hannie zich opnieuw als lijsttrekker van Gemeente Belangen Hof van Twente mag presenteren.” Dit aldus de voorzitter Johan Altena.
Hannie heeft de afgelopen periode heel duidelijk aangetoond dat ze bestuurlijk zeer vaardig is, een heel goede dossierkennis bezit en een persoonlijkheid heeft die mensen kan verbinden.

Dat is ook waarmee we als Gemeente Belangen de komende periode de uitdagingen waar we voor komen te staan, tegemoet willen treden; met kennis van zaken, hard werken en met gezond verstand er SAMEN voor gaan!

We hebben naast Hannie een heel mooie kandidatenlijst kunnen samenstellen. Bestaande uit 19 kandidaten, uit alle kernen van de Hof van Twente. Op die manier zijn we als plaatselijke partij altijd ‘dicht in de buurt’ om SAMEN onze leefbaarheid in stand te houden. Op plek 2 staat Bennie Nijenhuis en op 3 Coby TitshofLeushuis. De lijst is een mooie mix geworden van nieuwe en bekende namen. Allen met kennis en ervaring op velerlei gebied, vaak actief in het verenigingsleven, zeer betrokken en enthousiast. We zijn ook vooral heel blij met het aantal jongere kandidaten die we hebben mogen toevoegen.

Op naar de gemeenteraadsverkiezingen, want wij zijn er klaar voor!

Kandidatenlijst Gemeente Belangen Hof van Twente
1. Mevrouw Hannie RohaanVlijm,  Diepenheim

2. De heer Bennie Nijenhuis, Markelo

3. Mevrouw Coby TitshofLeushuis, Delden

4. De heer Rik de Valk, Diepenheim

5. Mevrouw Marleen de WildeSmale, Markelo

6. Mevrouw Henrike KlaassenKlein Velderman, Markelo

7. De heer Christiaan Mensink, Markelo

8. Mevrouw Merel Titshof, Hengelo

9. Mevrouw Alies Kottelenberg, Markelo

10. De heer Mathijn Bomans, Goor

11. De heer Gerben Ensing, Goor

12. De heer Henk Kornet, Ambt Delden

13. Mevrouw Gerry BokhoveLusink, Diepenheim

14. Mevrouw Henny TellmannHassink, Diepenheim

15. De heer Henk Bronninkreef, Markelo

16. De heer Henk Berendsen, Markelo

17. De heer Jan Rotman, Diepenheim

18. De heer Gerrit Hofhuis, Goor

19. De heer Johan Altena, Diepenheim