Groene Karavaan door Twente

46

Van 1 juli tot en met 15 juli trekt de Groene Karavaan van Natuur voor Elkaar door Twente, met allerlei natuur activiteiten voor jong en oud. Veel activiteiten staan hiervan op de website :Programma Twente – Natuur Voor Elkaar.

Op woensdag 5 juli organiseren Gastvrij Overijssel en Natuur voor Elkaar een excursie vol inspiratie voor ondernemen in de natuur. Tijdens de excursie bezoeken we Buitenplaats Vinckeboom  in Diepenheim. Een bijzondere plek waar de eigenaren een oude boscamping omtoverden tot experimentele vrijplaats. Zij combineren kleinschalige initiatieven en kwalitatief recreëren met duurzame concepten.

Hoe ziet de dag eruit? 
We starten met een kop koffie en een korte introductie door Wout Nieuwenhuis van Landschap Overijssel. Hierna legt Arnold Mensinga van Vinckeboom uit hoe zij de natuur gebruiken als basis voor recreatie. Volop inspiratie hoe circulariteit, samenwerking en durven experimenteren resulteerden in een succesvolle recreatieve locatie.
Je bent van harte welkom om tijdens de excursie met andere ondernemers ideeën uit te wisselen en inspiratie op te doen voor jouw onderneming!

Programma

14:45 uur Inloop met koffie bij Vinckeboom
15:00 uur Korte inleiding door Wout Nieuwenhuis van Landschap Overijssel
15:15 uur Rondleiding door Arnold Mensinga van Vinckeboom
16:15 uur Afsluiting met borrel
17:00 uur Einde excursie

 

Aanmelden kan via
de website Programma Twente Natuur voor Elkaar