Gratis warmtefoto voor huiseigenaren Hof van Twente

124

Deze week ontvangen ruim 1000 huiseigenaren in Hof van Twente een brief met de uitnodiging voor het laten maken van een gratis warmtefoto van de voorgevel van hun huis. Met deze foto zien zij waar warmte uit hun woning weglekt en kunnen zij isolatiemaatregelen treffen.

Gratis warmtefoto
Een huis met warmtelekken is niet comfortabel, er wordt onnodig energie verspild en daarmee ook onnodig geld. De gemeente wil een stap helpen in de bewustwording waar de
warmtelekken in een huis zitten en gaat daarom aan de slag met warmtefoto’s.
Deze week ontvangen daarom ruim 1000 huiseigenaren in Hof van Twente een brief met de uitnodiging om zich aan te melden voor een gratis warmtefoto. Een warmtefoto kan duidelijk maken of isoleren meerwaarde heeft. Het kan ook aantonen dat kleinere maatregelen zinvol zijn om toe te passen. Daarbij valt te denken aan tochtstrips en radiatorfolie.
Dergelijke producten kunnen bij deelnemende winkels in Hof van Twente (online) worden aangeschaft met de actie Poen voor Groen. Tot 50 euro kan een kassabon via de site van Poen voor Groen worden ingediend en krijgen mensen het bedrag terug.

Aanmelden kan tot uiterlijk 21 januari op de site van de gemeente
Aanmelden voor een gratis warmtefoto kan via www.hofvantwente.nl/warmtefoto. Huiseigenaren die geen brief hebben ontvangen, maar wel interesse hebben in een warmtefoto, kunnen contact opnemen met Marianne Hutten via 06-41008824 of m.hutten@hofvantwente.nl.