Gratis toonmoment kindervoorstelling Fullstop Acrobatic Theatre in Werkplaats Diepenheim

70

Wibbe and Vicki Pompe, twee circusartiesten uit Gent, werkten afgelopen en deze week aan de nieuwste circustheatervoorstelling ‘Boeksoep’ in Werkplaats Diepenheim. Op vrijdag 13 april geven zij om 15.45 uur een gratis toonmoment in de Werkplaats. De voorstelling ‘Boeksoep’ is geschikt voor kinderen in de leeftijd van 3 tot 6 jaar, maar ouders mogen ook meekomen!

Heb jij ooit Boeksoep geproefd? Ken jij iemand die kan vliegen? Wordt een kikker een prins als je hem kust? Allerlei boeken komen tot leven in deze circusvoorstelling voor de hele familie.

Wibbe en Vicki studeerden aan de circushogeschool Circomedia in Bristol, waarna ze hun eigen gezelschap oprichten. Met Fullstop Acrobatic Theatre hebben zij inmiddels drie professionele voorstellingen gemaakt. Boeksoep is de vierde voorstelling. In deze voorstelling duiken de makers in de wereld van kinderboeken als inspiratiebron. Wat is er allemaal mogelijk wanneer je verschillende kinderboeken in een voorstelling gebruikt? Waar blijft Vicki als Wibbe een boek en verhaal plots dichtklapt en wat gebeurt er eigenlijk als er twee boeken tegelijk open gaan…

Het gratis toonmoment begint om 15.45 uur in Werkplaats Diepenheim, Hagen 3 in Diepenheim. Papa’s en mama’s zijn ook van harte welkom!