Gratis toonmoment De Dansers en plan d- Werkplaats Diepenheim

62

Gelukkig is niet iedereen normaal. Gelukkig zijn er nog mensen raar, eigenaardig. Gelukkig kan er soms nog iets totaal onverwachts gebeuren. Daarover gaat de kindervoorstelling ‘Roest’ (6+).
De artiesten van De Dansers en plan d- werken en verblijven een week lang in Werkplaats Diepenheim, waarna hier op vrijdagmiddag 12 februari om 15.45 uur een gratis toonmoment wordt gegeven.

Een meisje valt uit een stortkoker, midden in een eigenaardige wereld. Hier komen spullen terecht die normale mensen niet meer nodig hebben. Oud plastic, afgedankte meubels, roestige apparaten. En ook een paar onaangepaste mensen. Duik mee in hun surrealistische wereld, vol vreemde ochtendrituelen, onmogelijke dansduetten, walsende vuilniszakken en melancholische liedjes.

Roest is een voorstelling over de schoonheid van het abnormale. De Dansers en plan d- slaan de handen ineen, enkel de drie artistiek leiders staan op de vloer. Ze zijn dansers, zangers, acrobaten en uitvinders. Een voorstelling om je te verwonderen, te schaterlachen en je te inspireren om eens lekker niet normaal te zijn.

Het toonmoment van de voorstelling ‘Roest’ vindt plaats op vrijdag 12 januari om 15.45 uur tot 16.15 uur in Werkplaats Diepenheim, Hagen 3 te Diepenheim. De toegang is gratis, reserveren is niet noodzakelijk.